Главная » 2016 » Декабрь » 25 » «Всі чекають виглядають Чудотворця Миколая».
00:13
«Всі чекають виглядають Чудотворця Миколая».

  «Всі чекають виглядають Чудотворця Миколая» під такою назвою пройшло свято  в Панютинській дитячій бібліотеці.  Напередодні свята розміщено об’ яву. Дітям запропоновано   намалювати малюнки, вивчити вірші, пісні  та легенди про Святого Миколая. Виготовили  шкарпетку в якій   Святий Миколай передав для дітей «миколайчики» від доброго святого за гарну поведінку на протязі року. Переможцям конкурсів  придбано призи. Під час свята дітей по телефону привітав Святий Миколай.

  В читальному залі бібліотеки звучать музичні композиції, пісні про Святого Миколая. Привітала та розповіла про маленького Миколая Волкова Н.Ф., а також, легенду звідки прийшла традиція класти в шкарпетки «миколайчики». Діти з задоволенням декламували вірші, виконували пісні та розповідали легенди.

 Друга частина свята, яку провела Загвоздіна О.І., ігри, конкурси, вікторини пройшли весело і цікаво. Діти з задоволенням приймали участь у розвагах. За кожну правильну відповідь діти отримували «читайлики». В кінці заходу переможців конкурсів було нагороджено призами. А на честь свята всім присутні отримали   солодощі. Закінчилося свято хороводом. Діти взялися за руки та під  музичний супровід танцювали.

Категория: Панютинська публічна бібліотека | Просмотров: 186 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0