Главная » 2016 » Октябрь » 24 » Кращі з кращих – козаки
10:24
Кращі з кращих – козаки

  15 жовтня в Панютинській дитячій бібліотеці відбулося конкурсно-розважальне свято «Кращі з кращих – козаки». Незважаючи на температуру +10 градусів в бібліотеці, на свято зібралися самі відважні користувачі.

  Заздалегідь в бібліотеці була розміщена об ява - запрошення до свята. Для бажаючих одержати перемогу, підготували книжкову виставку з літературою на допомогу конкурсній програмі.

     Згадали козацьких ватажків. Особливу увагу приділили козаку – характернику, кошовому отаману, що народився на Харківщині в с. Мерефа  Івану Сірку. Розповідали легенди про козаків,  визначали  козацькі страви,  складали прислів’я, розгадували ребуси, приймали участь в іграх.  За кожну правильну відповідь, за перемогу в конкурсах  учасники отримували «читайлики» .  Переможців було нагороджено медалями. Найбільше «читайликів»    виявилося у Криворучко Лізи. Також були нагороджені Криворучко Катя, Богданова Софійка, Назаров Діма, Бокій  Альоша та Уханьова Настя.  На завершення учасники свята поласували цукерками. 

Категория: Панютинська публічна бібліотека | Просмотров: 205 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0