Главная » 2016 » Декабрь » 29 » Зимові канікули – в бібліотеці!
01:34
Зимові канікули – в бібліотеці!

Зимові канікули – в бібліотеці!

Нарешті дітвора дочекалася зимових канікул! Стільки цікавого попереду! І як же обійтися без бібліотеки?! 27 грудня до юнацької бібліотеки на екскурсію завітали учні ЗОШ №3. Її провела бібліотекар дитячого абонементу Ірина Сорокіна, яка нагадала дітям правила користування бібліотекою і книгами, провела огляд нових надходжень, познайомила з актуальними книжковими виставками. 

Далі екскурсія продовжилася у читальному залі, де бібліотекар Ольга Тарасова провела цікаву презентацію "Історія книги". Вона продемонструвала, як робилися шумерські глиняні таблички, як писалися берестяні грамоти, як використовувалися воскові дощечки. Завершилася екскурсія переглядом нових журналів.

Щодня в бібліотеці збирається багато дітвори. Кожен знаходить тут заняття на свій смак: хтось розважається комп’ютерними іграми, хтось – настільними, переглядають журнали, читають книги, вчать вірші. 

Упродовж канікул тривають майстер-класи з виготовлення ялинкових прикрас і подаруночків у «Майстерні вмілих рученят». А ще дітлахи готуються до Коляди – вчать щедрівки, співають пісень. Бібліотекарі допомагають їм підібрати відповідний одяг, виготовляють атрибути – різдвяну зірку, козу тощо. Тож, далі буде…

Категория: Юнацька бібліотека | Просмотров: 205 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0