Главная » 2016 » Декабрь » 1 » Порядок оформлення, обліку, зберігання і знищення посвідчень
11:43
Порядок оформлення, обліку, зберігання і знищення посвідчень

Інформація.

Порядок оформлення, обліку, зберігання і знищення посвідчень

Затверджено
Наказ МНС
16.11.2009 N 750

Положення
про порядок оформлення, обліку, використання
та зберігання службових посвідчень державних
інспекторів з нагляду у сфері цивільного
захисту та техногенної безпеки

1. Оформлення, облік і видача посвідчень особам, які перебувають на службі в Державній інспекції цивільного захисту та техногенної безпеки та її територіальних органах, здійснюються органами державного нагляду за місцем служби цих осіб кадровими службами центрального апарату МНС, Головним управлінням МНС України в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі.

Обов'язки щодо оформлення, обліку, зберігання і видачі посвідчень покладаються на окремого працівника, про що зазначається в його посадовій інструкції.

2. Облік видачі посвідчень ведеться в журналі реєстрації посвідчень за встановленою формою. Журнал реєстрації посвідчень повинен бути пронумерований, прошитий та скріплений печаткою. Про зіпсовані бланки посвідчень і втрачені посвідчення в журналі робиться відповідний запис та додаються акти і матеріали службового розслідування.

3. Бланки посвідчень та журнал реєстрації посвідчень підлягають зберіганню за правилами, встановленими для зберігання документів суворої звітності.

4. При частковій або повній заміні посвідчень невикористані та зіпсовані бланки, а також посвідчення, що були здані інспекторами, підлягають знищенню із складанням акта.

5. Щороку, станом на 1 січня, проводиться перевірка наявності бланків посвідчень і відповідності їх обліковим даним за минулий рік.

Акти перевірки і знищення посвідчень затверджуються керівниками, котрим надано право їх видачі.

 

інформацію довів провідний інженер з охорони праці              Р.М.Карпенчук

 

 

 

Категория: Цивільний захист | Просмотров: 199 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0