Главная » 2016 » Ноябрь » 25 » У Лозовій завершили презентувати міні-проекти обласного конкурсу «Разом у майбутнє»
08:46
У Лозовій завершили презентувати міні-проекти обласного конкурсу «Разом у майбутнє»

22 листопада, у закладах освіти, культури, спорту, медицини та соціальної сфери Лозової і Лозівського району депутат Харківської обласної ради Євген Мошняков та заступник Лозівського міського голови Юрій Кушнір вручили 18 сертифікатів про реалізацію міні-проектів, які стали переможцями обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє».


Завдяки їх реалізації на стадіоні «Локомотив» встановлено модульну душову. У ДНЗ № 11 «Берізка» замінено 32 віконних блоки, а у приміщенні центру «Жемчужинки» встановлено 9 енергозберігаючих вікон та балконних дверей.
Капітально відремонтовано туалетні кімнати у Лозівській дитячі музичній школі.Виконано поточний ремонт туалетних кімнат з урахуванням безперешкодного доступу людей з обмеженими можливостями у міському Палаці культури.
У ЗОШ № 1 збудовано пандус, замінено вхідні двері, відремонтовано туалетну кімнату. Проведено капітальний ремонт малої спортивної зали у ЗОШ № 7. На території ДНЗ № 10 «Калинка» реконструйовано тіньовий навіс.
Нові електропечі, пекарська шафа, холодильний прилавок з’явилися у харчоблоці Лозівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» № 8.
Для харчоблоку Лозівської міської лікарні придбано обладнання і проведено поточний ремонт системи вентиляції. На території районної лікарні відновлено освітлення. У шести фельдшерсько-акушерських пунктах району проведено заміну вікон на енергозберігаючі.

В ОСББ на 1-му мікрорайоні у будинку № 26 в одному  з  під'їздів замінено вікна на енергозберігаючі. 
Загальна сума, яку витратили на 18 міні-проектів складає 2, 4 мільйони гривень, з обласного бюджету виділили – 1,2 мільйони, з міського – майже 1,1 мільйони, більше 100 тисяч гривень – це кошти ініціативних груп.
Усі 25 міні-проектів, які Лозова виграла в обласному конкурсі розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2016 році виконані.

 

Категория: Міськи новини | Просмотров: 218 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0